top of page

Om Promedica

Promedica grundades år 2016 av två läkare och en sjuksköterska med ett starkt fokus på att erbjuda högkvalitativa estetiska behandlingar med hög säkerhet, goda resultat och personligt bemötande.

Grundarna av Promedica hade en gemensam vision om att skapa ett företag som kunde erbjuda det allra bästa inom estetiska behandlingar, samtidigt som man prioriterade säkerheten för varje patient. De förstod också vikten av att ha en personlig relation till varje enskild kund och att ge dem den tid och uppmärksamhet de behöver för att känna sig trygga och nöjda med sina behandlingar.

Sedan dess har Promedica vuxit stadigt, med en lång lista av nöjda kunder som vittnar om företagets höga kvalitet och professionalism. Promedica har ett stort utbud av estetiska behandlingar, inklusive fillers, botox, trådlyft , kemiska peelings och mycket mer.

Vi på Promedica är alltid engagerade i att hålla oss uppdaterade med den senaste utvecklingen och forskningen inom minimalinvasiva estetiska behandlingar, vi och våra medarbetare är och har alltid varit legitimerade läkare och sjukssköterskor med gedigen erfarenhet inom området. 

Vi är självfallet kontinuerligt registrerade under IVO och är sedan starten medlemmar i REBS (Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige). Detta är en garant på den säkerhet och ansvarsfullhet vi förutsätter att hela branschen eftersträvar.

Team Promedica

Det är vi som kommer hjälpa dig med alla behandlingar, svara på alla dina frågor. Vi hjälper mer än gärna till så tveka inte att höra av dig.

bottom of page